Perjantain ottelut: ComeOn ja Betway

Come On

Mikään Tsekin tennispelaajat Ranskan avoimissa Grand Slam yli päteviä kolmannella kierroksella. Iveta Benešová tänään ei riittänyt puolustava mestari Ana Ivanovic, Roland Garros ei ollut kauan kun hänen hyvästi ja viimeinen Tšekin edustaja sinkkuja Radek Štěpánek.

korkea-arvoisin Tsekin maailman ranking voitti kolmastoista nasazenému kroaattien Marin Čilić jälkeen sarjaa 1: 6, 6: 7 ja 3: 6.

kolmannella kierroksella merkitsi myös lopullisen Slayer Lucie Šafářové ja kolmas pelaaja maailman rankingissa Venus Williamsovou. Amerikkalainen tennispelaaja odottaa kolmannessa pelissä yhtä monta päivää eikä tarpeeksi sitä Agnes Szavayovou Unkarista, joka voitti 0: 6 ja 4: 6Finalisti Roland Garros vuonna 2002 ja Pariisin Grand Slam turnauksen kolmantena peräkkäisenä putosi kolmannella kierroksella ComeOn.

Benesova voisivat tulla kannattavasti ottelun arkistointi Ivanovic, mutta johto ei käyttänyt 40:15. Kahdeksan Tournament, sitten pidetään Tšekin johtaja paineen alla ComeOn ja voitti ensimmäisen seitsemän peliä. “Peli eroan, mutta hän kehittyy pelaajia valtava paine”, sanoi Benesova ComeOn.

“Olin enemmän riskejä. Annoin hänen leikkiä liikaa ja sitten se ei ollut. Hän soitti melko hyvin ja työnsi minut “Benesova sanoi. “Tilanne ei näytä miten kovasti piti taistella joitakin palloja.Toisen sarjan lisätään intensiteetti puhaltaa, mutta pelasin todella hyvin ja teki esityksen, joka minulla oli “sanoi serbien.

Se oli alussa toinen setti näytti siltä, ​​että ottelu Benesova voisi dramatisoida.” ehkä se voisi vallita tällaisen tuulahdus mahdollisuudet on käytettävä, “kommentoi johtoon Benesova 2: 1 onnistuneen irtautuneen. Sitten hän voitti, mutta ei peli.

 

Bonus rekisteröintiä: Come On

 

Betway

jälkeen kolmannen kierroksen kaksikymmentäkuusi Benesova ratkaistaan ​​sen Grand Slam maksimi, kuten edistynyt Pariisissa viime vuonna.

Cilic vastaan ​​Stepanek tuli aivan ottelun alkua, kun hän ei voinut vedota hallintoonsa. että se ei toiminut edes alussa toisesta, mutta sitten ryhdistäytyi, eksynyt tuo takaisin ja saatetaan joukko tie-break.Se ei kuitenkaan kentällä jälleen sulkea Cilic ja voitti sen itselleen suhteessa 7: 4th Kolmannessa asetettu, niin kroatialaisten vahvisti paremmuus kaksi tuntia ja kuusi minuuttia kiitos kehittyneen 40 palloja verrattuna voittaa kymmenen Štěpánkovým Betway.

“Tein hautajaisiin. Halusin liikkua, mutta valitettavasti se ei ollut minun osaltani lainkaan hyvä. en melkein saanut mahdollisuuksia, tein paljon virheitä, vaikka en saanut palloja alas ja olin hitaampi, “pahoitteli kolmekymmentä Stepanek. “Se oli ehdottomasti parempi. Pelattu valtava kulmassa, jossa olen useinBetway saada edes.Lisäksi sen erinomaista palvelua ja korkeushyppy pelottava eikä hänen toinen palvelu en voinut hyökätä niin usein “ylisti kilpailija, joka palasi hänen selkeä tappio ainoa olemassa keskinäistä kaksintaistelu kaksi vuotta sitten Gstaadissa.

Tšekin Tennis on Roland Garros edustus vain nelinpelissä ansiosta Jaroslava Levinského leikkii Zelenaya Slovakiasta, Lukas Dlouhy muodostaen duona Intian Paes pari Leoš Friedel, David Štoch ja květa peschke jotka taistelevat jälkeen amerikkalainen Raymond lonkat.

veistämällä käynnissä turnauksen, maailman ykkönen Dinara Safinová naisilla Betway. venäläinen tennispelaaja kolmannella kierroksella helposti kuullut seitsemäntoista maanmiehensä Anastasia Pavlyuchenkova jälkeen sarjaa 6: 2 ja 6 0.Edellisellä kolme ottelua turnauksen ja hävisi vain neljä gamma yhdessä. Seuraavalla kierroksella odottaa kotoaan toivoa Aravane Rezaiová.

ilman suurempia vaikeuksia, hän muutti kahdeksan finaaliin ja espanjalainen Rafael Nadal. Nykyisessä kaksintaisteluun entisen miesten ykkönen lyönnin Australian Lleyton Hewitt jälkeen suoraan kolmessa 6: 1, 6: 3, 6: 1 ja laajennettu sarja ilman tappion Ranskan avoimet on ollut 31 pelejä, mikä taas parantaa ennätys.

ensimmäisen kerran urallaan kahdeksan-finaaliin Roland Garros sai Brit Andy Murray. Kolmas ympätty pelaaja meni Srba Janka Tipsarevic, joka oli kaksi kertaa ottelun aikana hoitotyön kipeä lonkka.Kumpikaan hierontaa ja pillerit, mutta ei auttanut häntä, ja hävittyään kaksi Murray täsmää Betway.

 

 

Tennis Ranskan avoimet Pariisissa (savi, tuet 16.150.000 euroa):

Miehet:

Singles – pyöreä 2:
Djokovic (4-SRB.) – Stakhovsky (Ukr.) 6: 3, 6: 4, 6: 1,
Kohlschreiber (29-Ger.) – Ferrero (sp.) 6: 4, 2: 6, 6: 4, 6: 7 (3: 7), 6: 3.

3rdpyöreä:
Cilic (13 kroaattien.) – Stepanek (CR-18) 6: 1, 7: 6 (7: 4), 6: 3,
Nadal (1-SP .) – Hewitt (Austr.) 6: 1, 6: 3, 6: 1,
Murray (3-Brit.) – Tipsarevic (SRB). 7: 6 (7: 3), 6: 3, ret,
Hanescu (30 Rum.) – Simon (7-Fr.) 6: 4 6: 4, 6: 2,
Verdasco (8-SP.) – Almagro (SP). 6: 2, 7: 6 (7: 4), 7: 6 (10: 8)
Davydenko (10 Rus.) – Wawrinka (17 Švýc.) 6: 3, 4: 6, 6 : 3, 6: 2,
Gonzalez (12 Chile) – Ouanna (Fr.) 7: 5, 6: 3, 7: 5,
Söderling (23-Swe.) – Ferrer (14 -SP.) 6: 7 (5: 7), 7: 5, 6: 2, 7: 6 (7: 5).

tuplaa – 2.pyöreä:
Long, Paes (3-CR / Intia) – Cerretanin Stakhovsky (US / Ukr.) 4: 6, 6: 3, 6: 2,
Levinsky Zelenay ( CR / SR) – Granollers Ventura (sp.) 6: 3, 6: 2,
Aspelin, Hanley (Fin. / Austr.) – Cermakin, Mertinak (12-CR / SR) 7: 6 (7 5), 6: 3,
Moodie, Norman (JAR / Belg.) – Hernych, Ch. Rochus (CR / Belg.) 6: 4, 6: 4

< span style = “text-decoration: korostaa,”> Naiset:

Singles – 3. kierros:
Safina (1-Rus.) – Pavljučenkovová (27-Rus.) 6: 2, 6: 0,
Ivanovic (8-SRB.) – Diego (CR-32) 6: 0, 6: 2, < br /> Li Na (25-Kiina) – Govorcovová (BEL). 7: 5, 6: 1,
Szavayová (29-MAD.) – VWilliams (US-3), 6: 0, 6: 4,
Cibulkova (SR 20) – Pistekorroosio (Arg.) 6: 4, 6: 2,
Rezaiová (Fr.) – De leikkaava (Portug.) 7: 6 (7: 3), 6: 2,
Sharapova (Rus.) – Švedovová (Kaz.) 1: 6, 6: 3, 6: 4

sekanelinpeli:
Pennetta Vemic (It./Srb.) – Peschkeová, Cermak (CZE) 7: 5, 6: 1.

Aiheet: urheilu, tennis, ranskan, avoin, Roland Garros, Benesova, Ivanovic

< div class = “container-osake kirkas margin-bottom-double”>